Er blogging teit?

Er egentlig blogging teit? Jeg har aldri syntes det, jeg har blogget en gang tidligere, det når jeg gikk gravid med sønnen

min, litt over 3 år siden ca. Det var det eneste tidsfordrivet jeg hadde på den tiden, og jeg husker at jeg koste meg med det.

Det var ikke så nøye hvor mange som leste bloggen, det var mest for de nærmeste, slik at de kunne følge med på hva som skjedde under svangerskapet. Og jeg fikk faktisk noen følgere også, som var en smule stas.

Og jeg har mange ganger tenkt på å begynne å blogge igjen, for jeg syns jo faktisk det er gøy, og jeg liker det veldig godt, det og kunne bare skrive ned alt fra hva du har i tankene den dagen til hva du gjorde i helgen. Og for meg så er det ikke så viktig om det er 3 som leser det eller 10 000. Da det er mest for min egen del, og få tanker ut svart på hvitt. Ja jeg kunne nok skrivet i en dagbok, men så har det seg slik at jeg hater å skrive for hånd så da er ikke det å blogge et dumt alternativ after all.

Også kommer det som er trist, og det er at jeg leser eller hører stadig noen som snakker nedlatende om bloggere, eller det å blogge generelt. "Hvem er det som er interresert i å se hva de spiste til middag?" "Det er jo ikke en ordentlig jobb" "Slike rosa bloggere stapp fulle av operasjoner og restylane" Kanskje noen er interresert i å se hva noen spiste til middag? Få inspirasjon til et middags måltid de har lyst til å prøve ut selv? Jeg er en av dem, og har lest matblogger mange ganger. På slike blogger finner jeg flere gode oppskrifter som er noe for meg.

Og når du har kommet så langt at du tjener på å blogge, at du faktisk har fått så mange lesere som liker å følge med på hverdagen din at du til og med får penger for det. Hvem har rett til å komme å mene at det ikke er en ordentlig jobb da? Det er kanskje ikke den jobben som er mest normal å ha, men det er da en jobb når du tjener på det? Det kan godt hende ikke du kunne tenke deg den jobben, men det er smak og behag!

Og ikke alle bloggere har silikon og restylane, mange har det ja, og det er 100% deres valg. Men det finnes faktisk gode bloggere som ikke er sånne såkalte "rosa bloggere" så vær forsiktig med å dra alle under samme kam.

Jeg har vært redd for å begynne å blogge på grunn av folk som dømmer, på grunn av folk som syns det er teit. Vist noen hadde spurt meg "ja hva liker du å gjøre på fritiden da?" og jeg svarer "jeg blogger en del, og syns det er morro!" ser jeg lett for meg dømmende blikk.. MEN jeg har tenkt å legge vekk hva folk KANSKJE kommer til å tenke, og heller bare hive meg i det. Skal jeg la tankene mine om hva folk kanskje kommer til å si, stoppe meg? Frykten for andres reaksjoner? Absolutt ikke. Så dette er mitt første innlegg på min nye blogg! Velkommen :)

Ha en fin dag!

- Trine.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trine Louise & Tone Elisabeth.

Trine Louise & Tone Elisabeth.

20, Aure

Hei på deg, og velkommen til vår blogg! Dos chickas, single moms, and a whole lot of fun and chaos. Thats it.

Kategorier

Arkiv

hits